LEGO adventskalender 2019 | Harry Potter en meer!

De LEGO adventskalender 2019, deze staat al op ons lijstje voor de sint 😉 Ook dit jaar zijn er weer verschillende, namelijk LEGO City en LEGO Star Wars. En extra is dit jaar de LEGO Harry Potter adventskalender!

Advertentie

Toeleven naar de kerstdagen

Net als elk jaar zijn er weer de LEGO adventskalenders. Met een adventskalender leef je in de adventstijd toe naar kerstmist. Ze bevatten luikjes waarvan er elke dag 1 mag worden geopend. Hierachter zit een cadeautje of lekkernij. In het geval van de LEGO adventskalenders natuurlijk LEGO 😉 Je mag beginnen met openen op 1 december en het laatste (en over het algemeen grootste) luikje mag je openen op kerstavond.

City | 60235

Van de LEGO City adventskalender zijn nog geen duidelijke afbeeldingen beschikbaar. Deze zullen we later aanvullen

Star Wars | 75245

LEGO adventskalender 2019

Harry Potter | 75964

LEGO adventskalender 2019 75964

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Dit artikel over de LEGO adventskalender 2019 wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste informatie en afbeeldingen. 

 

Sale juli 2019

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge