Disclaimer

Onderstaande disclaimer is van toepassing op www.veelbouwplezier.nl

De inhoud van deze website is door onszelf geschreven. Foto’s zijn door onszelf gemaakt. Mocht dit niet zo zijn, dan wordt dit aangegeven. Misbruik van tekst en foto’s is niet toegestaan zonder toestemming. Wil je dit toch graag, dan heb je hiervoor schriftelijke toestemming nodig. Verder willen we graag dat er een bronvermelding wordt geplaatst.

Staan er tektsen, foto’s, logo’s of anderzijds op deze website die jouw eigendom zijn, terwijl dit niet staat vermeld, laat het dan even weten.

Veelbouwplezier.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van gebruik van deze website. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de inhoud op de websites waarnaar we verwijzen of doorlinken.

Samenwerken doen we graag. Bijvoorbeeld door middel van advertenties, winacties of reviews. Er wordt ten alle tijde aangegeven dat het gaat om een samenwerking.

In sommige artikelen staan affiliate links. Dit betekent dat veelbouwplezier.nl een klein percentage ontvangt van de verkoopopbrengst.

Wanneer een artikel wordt gesponsord door middel van een advertentie, winactie of review, staat dat duidelijk vermeld. We zijn ten alle tijden eerlijk over de producten die we reviewen. Of het zelf gekocht is of opgestuurd door een merk of bedrijf.

Veelbouwplezier.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Het kan helaas toch wel eens voorkomen dat een gepubliceerd artikelen onjuistheden bevat of onvolledig is. Er kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend aan de inhoud van veelbouwplezier.nl

Vragen? Stuur een mail naar info@veelbouwplezier.nl