Exclusieve LEGO Kerst kado sets tijdens Kerst 2017

LEGO komt met een heel bijzonder cadeau bij aankoop in de LEGO store. De 40253 Christmas Build-Up en de Nutcracker 40254 zijn het exclusieve LEGO Kerst kado van dit jaar.

Advertentie

 

 

Hieronder zie je een overzicht van de LEGO Kerst kado sets van 2017.

Christmas Build-up | 40253

LEGO Kerst kado | LEGO Christmas Build-up | 40253 Veel Bouwplezier

Deze set is een exclusieve advent kalender. Gedurende de 24 dagen voor kerst kun je elke dag een andere set bouwen. Hoogstwaarschijnlijk zijn de bouwwerken niet allemaal tegelijk te bouwen en zul je ze uit elkaar moeten halen om het volgende model te bouwen. De instructies voor deze set zijn al vrijgegeven via LEGO.com. De set bestaat uit 254 onderdelen is en heeft diverse nieuwe mini-bouwwerken.

 

 

Nutcracker | 40254

LEGO Kerst kado | LEGO Nutcracker | 40254 Veel Bouwplezier

 

Tijdens het Amerikaanse Thanksgiving wordt deze set aangeboden bij aankoop van een bedrag in de LEGO store. Het is nog onduidelijk of dit ook zal zijn bij de aankoop in de Nederlandse store. Wel kun je de instructies downloaden, kun je de instructies hier downloaden.

Mocht je niet kunnen wachten met bouwen kun je dus nu al zelf aan slag. Via Bricklink kun je alle verschillende LEGO stenen bestellen.

 

 

Veel Bouwplezier!

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.