LEGO Ideas 21310 | Old Fishing Store

Yes! LEGO heeft weer een nieuwe IDEAS-set aangekondigd. Dit is de 18e set die door een LEGO-fan is gemaakt en wordt uitgebracht. 

Advertentie

Het eerste LEGO ideas gebouw!

Het is het eerste ‘gebouw’, na een reeks objecten en voertuigen van bekende series en merken. Volgens de afbeeldingen beloofd het een gave set te worden met weer nieuwe elementen in realistische kleuren. De set zal 2045 steentjes bevatten en is voor kinderen en volwassenen vanaf 12 jaar.

Eerdere LEGO ideas die zijn uitgebracht, zijn bijvoorbeeld de Apollo 11 Saturn V en de Beatles Yellow Submarine.

Kenmerken

Ga naar de oude viswinkel aan het strand. Het is een winkel boordevol elementen uit de viswereld, met een uitkijktoren met balkon van waaraf je 360 graden uitzicht hebt en een kantoor op de benedenverdieping. Dit model is ideaal om neer te zetten én om mee te spelen. De set is inclusief 2 afneembare daken en een achterwand die open kan voor eenvoudige toegang tot de winkel. Er zitten 4 minifiguren, een figuur van een kat, 3 zeemeeuw-figuren en vele andere coole details bij.

  • Inclusief 4 minifiguren plus figuren van een kat en 3 zeemeeuwen.
  • Met informatie over de fan en de LEGO® ontwerper.
  • Deze set bevat meer dan 2045 onderdelen.
  • Afmetingen: ca. 32 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep.

Je eigen set uitgegeven door LEGO? Dat kan!

Heb je een toffe set ontworpen en zou je deze graag uitgegeven willen zien? Dat kan! LEGO heeft een speciale website opgezet waarop je je eigen creatie kan inzenden. Iedere bezoeker van de website kan alle door LEGO goedgekeurde creaties bekijken en ondersteunen. Als je 10.000 supporters hebt, neemt LEGO je creatie in beraad. Een review groep van set designers en marketeers evalueert de projecten volgens een aantal vastgestelde beoordelingscriteria.

Koop bij bol.com

Bron: LEGO®

 

Advertentie