LEGO Marvel | Dansende Groot

Dansende Groot, één van de leukste karakters van de Guardians of the Galaxy. En dit model heeft een extra, hij kan bewegen!

Advertentie

Dansende Groot | 76297

Het model van Groot heeft verstelbare armen en een beweegbaar hoofd. Aan de achterkant van de bloempot zit een hengsel, daarmee kun je Groot laten dansen. Er zitten extra bladeren bij, net als een zonnebril en koptelefoon. De bloempot kan worden gepersonaliseerd door drie verschillende naamplaatjes, die aan de voorzijde worden geplaatst. Alle losse accessoires kunnen in de bloempot worden opgeborgen.

Dansende Groot

Met de LEGO Builder app kun je het model in 3d laten draaien, voortgang bijhouden en inzoomen.

 

 

 

Deze pagina over LEGO aanbiedingen en kortingen bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. De genoemde korting is op basis van de adviesprijs. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.