Review LEGO 21044 Parijs

Veel Bouwplezier! kiest regelmatig een LEGO set uit om te reviewen. Dit keer de review LEGO 21044 Parijs van LEGO Architecture. Deze set hebben we gekregen om te bouwen van BRICKshop uit Gorinchem.

Advertentie

 

Review LEGO 21044 Parijs

De geweldige skyline van Parijs in schaal, met natuurlijk de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, de Champs-Elysées, Tour Montparnasse, het Grand Palais en tot slot het Louvre. De meest romantische stad van Europa in LEGO.

 

Review LEGO 21044 Parijs

 

De miniatuur piramide van het Louvre is ontzettend mooi gemaakt

 

Review LEGO 21044 Parijs

 

De Eiffeltoren is erg leuk om te bouwen. De bekende constructie van smeedijzer, met zijn vier brede poten en de opbouw naar het uiterste puntje bovenin. En natuurlijke de Franse vlag fier op top.

 

Review LEGO 21044 Paris

 

LEGO: “De LEGO Architecture Skyline collectie bestaat uit modellen die in huis of op kantoor kunnen worden tentoongesteld. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, architectuur, cultuur, geschiedenis en design. Deze souvenirsets hebben een natuurgetrouw kleurenschema en zijn nauwkeurig op schaal gemaakt voor een realistische weergave van de onderlinge verhoudingen.”

 

Review LEGO 21044 Paris

 

Review LEGO 21044 Paris Architecture

 

Het bouwen van de skyline van Parijs zorgde voor veel plezier. Met ruim 600 elementen staat deze set garant voor leuke bouwmethodes en originele LEGO oplossingen. In het bijgesloten boek met de bouwinstructies staat over elk hoogtepunt een korte toelichting, waardoor de set nog meer tot leven komt. Volgens ons is LEGO zeer geslaagd in het maken van deze magnifieke skyline. Deze set is ons aangeboden door BRICKshop.

 

Veelbouwplezier werkt samen met BRICKshop

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

8.1

Detail

8.5/10

Kleurgebruik

8.0/10

Techniek

8.0/10

Gebruikte stenen

8.0/10
Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.