40 jaar LEGO Technic! | Speciale uitgave

Dit jaar is het 40 jaar LEGO Technic, dat is een feestje waard! Daarom heeft LEGO een exclusieve combinatie set uitgegeven. 

Advertentie

 

 

 

40 jaar LEGO Technic Jubileum Pakket

Dit pakket bestaat uit drie verschillende sets die dit jaar zijn uitgeven, met de Ultralight-helikopter, de Verreiker en de BMW R 1200 GS Adventure. Alle modellen zijn 2-1 modellen, wat wil zeggen dat je ze om kunt bouwen naar een ander ontwerp.

 

Ultralight-helikopter | 42057

 

40 jaar LEGO Technic 42057

 

Dit aerodynamische ontwerp met open cockpit, draaiende hoofd- en staart rotoren, bestuurbaar staartroer en gedetailleerd motor is een must voor iedere LEGO technic fan! De helikopter kan worden omgebouwd naar een experimenteel vliegtuig.  

 

Verreiker | 42061

40 jaar LEGO Technic 42061

De verreiker heeft een uitschuifbare giek, kantelende bak, vierwielaandrijving, gedetailleerde cabine en grote wielen. Dit model kan worden omgebouwd tot takelwagen.

 

BMW R 1200 GS Adventure | 42063

40 jaar LEGO Technic 42063

Echt werkend stuur, all-terrein banden, gedetailleerd dashboard, zijkoffers, een standaard en nog veel meer moois, dit is echt een hele toffe motor uit de Technic serie. En dan kan dit model ook nog worden omgebouwd tot een uniek concept model. Dit is ontworpen in samenwerking met BMW zelf!

 

LEGO Technic 40 jaar jubileum blokje

Dit jaar zit bij alle sets een uniek ontworpen LEGO Technic 40 jaar jubileum blokje. 

 

LEGO Technic 40 jaar jubileum blokje

Wij wensen je Veel Bouwplezier!

 Deze post bevat affiliate links.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.