6 tips voor goedkope LEGO

Hier in huis wordt regelmatig nieuwe LEGO aangeschaft. Voor onszelf, de kinderen, als cadeautje of voor een review hier op Veel Bouwplezier! Regelmatig krijgen we dan ook de vraag waar wij al onze LEGO vandaan halen. LEGO is namelijk niet goedkoop, dus het is de moeite waard om de aanbiedingen in de gaten te houden en prijzen te vergelijken. We zetten voor jullie onze 6 tips voor goedkope LEGO op een rijtje.

Advertentie

 

goedkope LEGO tips

 

Tips voor goedkope LEGO

  • Hou de aanbiedingen in de gaten! Regelmatig zijn er aanbiedingen, bijvoorbeeld bij de Intertoys, Bol.com, Bart Smit of Fonq. Op onze aanbiedingen pagina houden we jullie op de hoogte van de actuele aanbiedingen bij een aantal grote webshops.
  • Zoek je een speciale set die niet meer in de reguliere of webwinkels te krijgen is, hou dan marktplaats in de gaten. Hier kun je een melding instellen als er een nieuwe set onder jouw gekozen zoektermen wordt toegevoegd. Zo hebben wij al een aantal speciale sets voor een mooie prijs kunnen bemachtingen.
  • Loop eens binnen bij de drogist of prijsvechter. Hier hebben ze vaak weinig keus, maar zijn de prijzen wel laag. Leuk voor een verjaardagscadeautje.
  • Voor losse onderdelen is Bricklink een aanrader. Talloze verkopers hebben hier hun eigen webwinkeltje. Vrijwel alle LEGO steentjes in heel veel verschillende kleuren zijn hier te krijgen.
  • Kijk eens op Brickwatch.net. Deze website vergelijkt prijzen van LEGO sets op verschillende webshops.
  • De webwinkel van LEGO zelf kan ook interessante aanbiedingen bevatten. Sowieso verzamel je punten als je VIP-lid bent. Deze punten kun je inwisselen op je volgende aankoop en vaak krijg je ook nog leuke gratis extra’s.

 

 

 

Deze post over goedkope LEGO bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.