LEGO Boost | Ideeën boek

LEGO Boost is de bekende programmeerbare robot. Deze robot kun je programmeren met eenvoudige programmeeropdrachten.

Advertentie

Doe meer met LEGO Boost

LEGO Boost

Soms kun je wel wat extra inspiratie gebruiken en daar is dit boek heel erg leuk voor! Het bevat tientallen ideeën voor het bouwen met de set. Elk model heeft diverse kleurrijke foto’s van diverse zijden en een onderdelenlijst zodat je aan de slag kunt. Zo kun je robots maken die objecten kunnen schieten, kunnen kruipen of zelfs tekenen. Met deze inspiratie krijg je zelf ook weer nieuwe ideeen om mee aan de slag te gaan!

 

 

 

 

Deze pagina over LEGO aanbiedingen en kortingen bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. De genoemde korting is op basis van de adviesprijs. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.