LEGO adventkalenders 2021

De LEGO adventskalenders 2021 zijn er weer! Dit jaar in vijf verschillende varianten.

Advertentie

LEGO adventskalender City | 60303

LEGO adventskalender city

Aftellen met de diverse bekende populaire personages uit de serie LEGO City adventures. Met diverse toffe accessoires en een besneeuwde speelmat.

LEGO adventskalender Friends | 41690

LEGO adventskalender friends

Minifiguren van de vijf vriendinnen met elk een persoonlijk passend cadeautje.

LEGO adventskalender Avengers | 76196

LEGO adventskalender marvel

Met Iron Man, Black Widow, Spider-Man, Thanos, Captain Marvel en Nick Fury en diverse voorwerpen bekend van Marvel kun je genoeg avonturen beleven tijdens het aftellen naar de kerstdagen!

LEGO adventskalender Star Wars | 75307

LEGO adventskalender Star Wars

De Star Wars adventkalender is dit jaar geinspireerd op de serie Mandolarian. Uiteraard met baby Yoda en de Mandolarian zelf, beide in kerstoutift! Plus nog diverse andere troopers en accessoires passend bij de serie.

LEGO adventskalender Harry Potter | 76390

LEGO adventskalender Harry Potter

Met 6 minifiguren om alle kerstavonturen op de bekendste toverschool na te spelen!

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Deze post over LEGO adventskalenders 2021 bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.