AFOL Designer program | Bricklink

Het AFOL Designer program is een nieuwe mogelijkheid op Bricklink. Bricklink is vooral bekend vanwege de mogelijkheid als particulier LEGO sets en vrijwel alle soorten steentjes die ooit gemaakt zijn te kopen en te verkopen.

Advertentie

AFOL Designer program

AFOL Design program

 

Bricklink brengt AFOLs van over de hele wereld bij elkaar. Omdat al deze mensen graag zelf bouwen aan LEGO project, ook wel bekend als MOC (My Own Creation) bedacht Bricklink het AFOL Design program. Ruim 400 inzendingen kwamen er binnen, van over de hele wereld. Elk ontwerp werd beoordeeld op originaliteit, aantrekkingskracht, bouwervaring, gebruik van onderdelen en verschillende andere factoren. Bricklink heeft de 16 beste inzendingen, uit 9 verschillende landen, gekozen.

Nu is het de beurt aan jou! Door een pre-order help je om je favoriete set realiteit te zien worden. Als de sets 100% gefinancierd zijn door middel van pre-orders dan worden ze daadwerkelijk gemaakt. De pre-order periode loopt tot april 2019. Je kunt maximaal 3 verschillende sets bestellen in de pre-order. Verzenden van de set is gratis.

Wat is jouw favoriet?

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.