Amazings Art Experience | LEGO evenement

Binnenkort gaan we naar Amazings Art Experience. Natuurlijk zal hier dan ook een review verschijnen, maar we vertellen vast kort wat dit evenement is en waarom je er zeker een kijkje kan gaan nemen!

Advertentie

Amazings Art Experience

Amazings Art Experience

Van 30 juni tot en met 22 juli is in Kortrijk de Art Experience te vinden. Hier zijn meer dan 100 kunst- en bouwwerken te bewonderen, natuurlijk volledig gemaakt van LEGO! Ruim 2000 m2 vol LEGO, waar je naar kunt kijken en zelf kunt meebouwen. Er zijn ook diverse workshops te volgen.

Hier wil ik naartoe!

Amazings Art Experience is leuk voor de hele familie. Het is te vinden in Kortrijk XPO, Doorniksesteenweg 216 in Kortrijk te België. Wil je al tickets kopen dan kan dat online of bij het evenement zelf.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.