Avonturen op de boerderij | LEGO DUPLO

Ieder jaar komen er weer heel veel leuke nieuwe sets uit. Regelmatig kiezen we er een aantal uit om te laten zien op Veel Bouwplezier. Vandaag hebben we een aantal sets over het boerenleven voor de allerkleinsten bij elkaar gezet.

Advertentie

Boerenmarkt | 10867

 

 

Koop en verkoop verse groenten en fruit bij de marktkraam. Rij met de auto naar de markt en kijk wat daar allemaal te beleven is.

Koop bij bol.com

 

Ponystal | 10868

 

 

 

Je kleintje kan helpen bij het verzorgen van de pony’s. De twee pony’s kunnen geborstel worden en daarna lekker hooi eten. De stallen kunnen op verschillende manier gebouwd worden.

Koop bij bol.com

Avonturen op de boerderij | 10869

 

 

Met de herkenbare figuren en dieren kun je een bezoekje aan de boederij brengen. Benoem alle dieren, er zitten een schaap, koe, geit, haan en konijn bij deze set! Op een speelse en leerzame manier kun je je kleintje iets leren over de dieren, welke geluiden ze maken en het leven op de boederij.

Koop bij bol.com

Boerderijdieren | 10870

 

 

De boerderijdieren zijn een leuke aanvulling op de boederij. Met het kalfje, varken, poes, kip en de accessoires kan je kleintje zich uren vermaken met het naspelen van de avonturen op de boerderij.

Koop bij bol.com

 

Bekijk en maak LEGO video’s en krijg korting

Verdien €10 korting bij Bol.com. Bol.com heeft nu een speciale actie, waarbij je €10 korting kunt verdienen op LEGO. Dit gaat heel simpel, namelijk door het kijken van een paar korte filmpjes. Op basis van de leeftijd van je kind krijg je een aantal filmpjes te zien. Voor het kijken van een filmpje verdien je een sticker. En bij voldoende stickers krijg je €10 korting op LEGO naar keuze!

 

Deze post over avonturen op de boerderij bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.