Black Friday 2018 | Korting op LEGO en DUPLO

Volgende week is het weer Black Friday. Op deze ‘zwarte vrijdag’ doen veel Amerikanen hun inkopen voor de kerst, omdat ze dan een extra vrije dag hebben. Winkeliers en webshops spelen hierop in met hoge kortingen. Voor de inkoop van sinterklaas- en kerst LEGO cadeautjes kan dit natuurlijk ook flink schelen. Daarom een overzicht van de opvallendste kortingen op LEGO en DUPLO tijdens Black Friday!

Advertentie

 

Black friday LEGO en DUPLO korting

 

De beste deals tijdens Black Friday 2018

15% korting op alle LEGO en DUPLO | Intertoys

Bij de Intertoys krijg je de hele maand november 15% korting op alle LEGO en DUPLO!

Diverse kortingen | Bol.com

Al diverse lopende acties op Bol.com, morgen worden de laatste aanbiedingen bekend gemaakt!

Tot 60% korting op diverse sets | Wehkamp

Hele hoge kortingen bij de Wehkamp.

Tot 20% korting op diverse LEGO en DUPLO | Fonq

De altijd handige, stapelbare LEGO opbergboxen met 20% korting bijvoorbeeld. Of een gratis mini Star Destroyer bij alle LEGO Star Wars sets. Of een gratis LEGO Friends party kit bij diverse sets, zoals bijvoorbeeld de DC Super Hero Girls Harley Quinn. Kortom, volop leuks bij Fonq!

Tot 30% korting op diverse LEGO en DUPLO | Blokker

Zo is bijvoorbeeld het LEGO Friends Heartlake City Resort te koop met 30% korting, maar ook het de grote zaal van Harry Potter koop je met 18%! En zo zijn er nog veel meer sets met een leuke korting te koop, de moeite waard om even rond te snuffelen op Blokker.nl.

50% korting op rails bij aankoop van een LEGO of DUPLO trein | Diverse webwinkels

Deze actie geldt bij alle webwinkels, zoals Bol.com, Intertoys, Wehkamp, Fonq

 

 

 

 

Deze post over Black Friday 2018 bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.