Blue monday | LEGO waar je blij van wordt

Maandag 15 januari, de meest deprimerende dag van het jaar. Blue monday. De feestdagen zijn weer achter de rug, buiten is het koud en nat, het lijkt nog jaren te duren voor het weer voorjaar is en dan is het nog maandag ook. Wij zetten een aantal blauwe LEGO sets waar je blij van wordt op een rij, om deze dag blij door te komen!

Advertentie

 

 

LEGO Boost

Hij is hier al vaker voorbijgekomen, maar van deze robot worden wij van Veel Bouwplezier heel blij! Daarom kan LEGO Boost natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Met deze toffe set kun je vijf verschillende interactieve, gemotoriseerdeerde robots bouwen. Met de bijhorende gratis app kun je je robot besturen. Genoeg speelplezier op blue monday.

 

LEGO Boost

 

 

Blauwe creatieve bouwdoos | 10706

Op deze blauwe maandag kan dit doosje vol blauwe LEGO natuurlijk niet ontbreken. Met deze doos kun je je fantasie en creativiteit vrij laten om met de verschillende blauuw blokjes talloze verschillende modellen te bouwen. De doos bevat een inspiratieboekje, met aangepaste bouwinstructies voor verschillende leeftijden.

 

 

 

Turbo baanracer | 31070

De Turbo baanracer is een 3 in 1 set van LEGO. Naast de baanracer kun je ook een blauwe vorkheftruck of coole racewagen maken!

 

 

 

Tape voor LEGO

De Nimuno loops dubbelzijdige tape is al vaker voorbijgekomen op Veel Bouwplezier! Met veelzijdige tape kun je van elk oppervlak een basis maken om te bouwen. De muur, het plafond, de bocht om, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. De tape is er in diverse kleuren, dus voor elke kamer geschikt. En ook verkrijgbaar in diverse tinten blauw.

 

 

 

City vrachttrein | 60052

De blauwe vrachttrein waar mee je goederen en dieren kunt vervoeren door de hele stad hoort hier natuurlijk perfect tussen. Deze trein is gemotoriseerd en kan op 7 verschillende snelheden rijden. Een veewagon en twee vrachtwagons, met vorheftruck en vrachtreinstation. Genoeg speelplezier voor de hele blauwe maandag.

 

 

 

Veel Bouwplezier wenst je een blue monday vol bouwplezier!

 

Deze post met blue monday sets bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.