Bouw je eigen LEGO drone met Flybricks

Dat is toch wel heel cool, een echte LEGO drone. Steeds meer zie je beelden van drones voorbijkomen, voor bouwprojecten maar ook bruiloft foto’s. De volgende stap is nu het bouwen van je eigen drone, met LEGO stenen!

Advertentie

 

 

Van bouwen naar vliegen

Met LEGO je eigen drone maken. Het klinkt ingewikkeld, maar zo moeilijk is het niet. Je krijg een kant en klaar pakket, met instructies. In het pakket zitten diverse LEGO blokjes, propellers, een Arduino moederbord en motoren. Het moederbord is al voorgeprogrammeerd, met de bijbehorende applicatie kun je de drone besturen.

In het pakket zit ook een LEGO minifiguur, die in de drone kan meevliegen.

 

Veel Bouwplezier | LEGO drone

 

Wat kost een LEGO drone?

Het basispakket van deze gadget kost € 175,- exclusief verzending en is te koop bij Flybrix. Daarnaast is er nog een uitgebreid pakket met afstandsbediening.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.