Cyclone | Maak een achtbaan met LEGO

Met Cyclone van CoasterDynamix kun je je eigen achtbaan ontwerpen. In combinatie met al je LEGO blokjes zijn de mogelijkheden talrijk!

Advertentie

Cyclone

Cyclone

 

De Cyclone is een echt werkende achtbaan! De set bevat ruim 1000 onderdelen en daarmee de basis van een bovenstaand achtbaanmodel. Zo heb je diverse basisstenen, maar ook een ketting voor het hijsen, tandwielen, het spoor en een achtbaantreintje. Doordat de set compatibel is met LEGO kun je met deze basis verder bouwen. Je kunt de set laten rijden door aan een handslinger te draaien, maar er is ook een uitbreiding waarmee je de achtbaan aan kunt sluiten op LEGO Power Functions!

 

 

Kickstarter

De Cyclone achtbaan is een beschikbaar via Kickstarter. Kickstarter is een crowdfundingsplatform. Je kunt op dit platform CoasterDynamix ondersteunen, zodat ze daadwerkelijk de achtbaan kunnen gan produceren. Er zijn diverse pakketten beschikbaar waarmee je het project kunt ondersteunen. Vanaf 149 dollar kun je je eigen achtbaan reserveren. Heb je geen behoefte aan de set maar wil je het project wel steunen kan dat vanaf 5 dollar.

 

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.