Uniek bed | Slapen, bouwen en spelen

Hoe leuk is dit, voor kinderen (en volwassenen ;)), een uniek bed. Hier kun je op en in bouwen. Zo wordt naar bed gaan een feestje!

Advertentie

Slapen en spelen in en om je bed

LEGO bed

Zo kun je letterlijk slapen tussen je bouwwerken. Dit bed met opslagruimte is toch fantastisch! Op de achterkant van het bed zitten gleuven waar precies een steentje tussen past, aan de zijkant zitten drie vakken met grondplaten, die uitneembaar zijn. In het hoofdbord is een plaatsje voor al je favoriete minifiguren! Er is zelfs nog een handige opberglade voor alle LEGO.

Helaas is het bed momenteel alleen leverbaar in Engeland, waar het wordt verkocht via Argos. Wij weten waar we de volgende vakantie naartoe gaan 😉

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.