Bouw mee aan het Vrijheidmonument tijdens Bouwblokjes Gorinchem

In het weekend van 5 en 6 mei is het alweer voor het derde jaar op rij Bouwblokjes Gorinchem. Dit jaar valt Bouwblokjes samen met Bevrijdingsdag. Om een steentje bij te dragen aan de bewustwording van wat er gebeurd is in de Tweede Wereldoorlog wordt er tijdens deze editie gebouwd aan een Vrijheidsmonument.

Advertentie

Vrijheidsmonument van LEGO

“We willen op onze manier ook stilstaan bij Bevrijdingsdag, daarom gaan we tijdens Bouwblokjes  gezamenlijk een Vrijheidsmonument van legobouwstenen bouwen”, zegt organisator Renée Reinders. De kinderen worden tijdens het bouwen van dit ‘monument’ begeleid door ervaren legobouwers, die uiteindelijk de laatste hand leggen aan dit monument.

Bouwblokjes 2018

Derde editie Bouwblokjes Gorinchem

Tijdens deze derde editie is er voor het eerst een Virtual Reality Experience. Hierbij kun je kiezen uit twee games. Een vrije vlucht maken over Parijs vanuit een zwevende stoel of een ritje maken in de achtbaan door op een bewegende vloer te stappen. Naast deze activiteiten is er natuurlijk volop LEGO te koop, zijn er demonstraties, diverse creaties, bouwhoeken, een DUPLO hoek voor de allerkleinsten en nog veel meer!

Bouwblokjes 2018 bezoeken

Bouwblokjes 2018 is op zaterdag 5 en zondag 6 mei 2018 in de Evenementenhal in Gorinchem. Deze vindt je aan de Franklinweg 2. Zowel op zaterdag als zondag is dit evenement te bezoeken van 10.00 tot 17.00. Entreeprijs is €5 per persoon in de voorverkoop. Aan de deur zijn is de entreeprijs €6. Het is mogelijk om van te voren kaartjes te kopen via evenementenhal.nl/bouwblokjes-go Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is ook gratis.

Bouwblokjes 2018

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.