Bouwblokjes 2018 | Evenementenhal Gorinchem wordt LEGO walhalla

Voor de derde keer dit jaar organiseert Stichting Het Bouwblokje samen met de Evenementenhal Gorinchem Bouwblokjes. Op zaterdag 5 en zondag 6 mei 2018 is de Evenementenhal een LEGO walhalla voor jong en oud tijdens Bouwblokjes 2018.

Advertentie

Bouwblokjes 2018 | LEGO evenement voor jong en oud

 

Bouwblokjes 2018

Tijdens Bouwblokjes 2018 zijn er diverse demonstraties, LEGO fans die hun MOC’s laten zien, er is een LEGO bouwhoek en er wordt LEGO verkocht. Zowel losse steentjes als sets. Daarnaast is er voor de kinderen een racebaan, springkussen, een indoor doolhof en een bioscoop met LEGO films. Voor de allerkleinsten is er een speelhoek vol DUPLO. Je kunt zandtekeningen maken, glittertattoo’s laten zettten, kortom een geslaagd daagje uit voor het hele gezin!

Het leukste uitje in de meivakantie!

Daar wil ik naartoe!

Bouwblokjes 2018

Bouwblokjes 2018 is op zaterdag 5 en zondag 6 mei 2018 in de Evenementenhal in Gorinchem. Deze vindt je aan de Franklinweg 2. Zowel op zaterdag als zondag is dit evenement te bezoeken van 10.00 tot 17.00. Entreeprijs is €5 per persoon in de voorverkoop. Aan de deur zijn is de entreeprijs €6. Het is mogelijk om van te voren kaartjes te kopen via evenementenhal.nl/bouwblokjes-go Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is ook gratis.

 

 

Ook Veel Bouwplezier! gaat naar Bouwblokjes 2018. Laat in de reacties hieronder weten of we je daar zien!

 

Volg Veel Bouwplezier ook op FacebookPinterestYouTube of Instagram.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.