Bouwblokjes 2018 | Hardenberg in de kerstvakantie

In het laatste weekend van 2018 is er weer Bouwblokjes in Hardenberg. Een heerlijk kerstvakantie uitje!

Advertentie

Bouwblokjes 2018

Begin augustus was Bouwblokjes Hardenberg al een groot succes Bij deze editie was ook Veel Bouwplezier! aanwezig en daarover schreven wij een review. Dit jaar is er dus ook een decembereditie, grootser dan ooit! Met vele LEGO creaties om te bekijken, bouwhoeken om zelf aan de gang te gaan en natuurlijk ook de mogelijkheid om van alles van LEGO te kopen.

Win kaarten voor Bouwblokjes 2018 in Hardenberg via onze facebookpagina!

Daarnaast is er een hindernisbaan, springkussens en diverse kermisattracties voor de kinderen. Ook de allerkleinsten worden niet vergeten, voor hen is er een DUPLO speelhoek. Natuurlijk ontbreken ook de gamehoek, racebaan en LEGO bioscoop niet.

Review Bouwblokjes Hardenberg 2018

Kortom, een leuk uitje midden in de kerstvakantie!

Meer informatie

Review Bouwblokjes Hardenberg 2018

 

Bouwblokjes 2018 is op zaterdag 29 december en zondag 30 december van 10.00 uur – 17.00 uur. Entreeprijs is €5 per persoon in de voorverkoop. Aan de deur zijn is de entreeprijs €6. Het is mogelijk om van te voren kaartjes te kopen via evenementenhal.nl/bouwblokjes Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is ook gratis. Bouwblokjes vindt plaats in de Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2 in Hardenberg.

 

Review Bouwblokjes Hardenberg 2018

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.