Brickfest 2018 in Zutphen

Komend weekend is het feest in Zutphen. De Hanzehal wordt omgetoverd tot een LEGO hal voor Brickfest 2018!

Advertentie

Brickfest 2018

Brickfest 2018

Brickfest is het LEGO evenement voor kleine en grote LEGO liefhebbers. Er is van 10.00 tot 17.00 van alles te beleven! Zo zijn er diverse LEGO sets en bouwwerken te bewonderen, zoals het grootste LEGO reuzenrad van de wereld en een werkende LEGO achtbaan! Er zijn levensgrote modellen van onder andere een leeuw en rijdende LEGO treinen.

Je kunt op de foto met een stormtrooper in de Star Wars stand, je Ninjago kaarten ruilen of spelen met LEGO en DUPLO. Natuurlijk is er ook LEGO te koop!

Bij binnenkomst ontvang je een lot, er zijn diverse bouwwedstrijden en give-aways! Een leuk uitje voor het komende weekend dus 🙂

Meer informatie

Brickfest 2018 vindt plaats in de Hanzehal, aan de Fanny Blankers-Koenweg 2 in Zutphen. Kaarten zijn alleen nog te koop bij aankomst. Op zaterdag 16 en zondag 17 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur. De kassa’s zijn een halfuur voor aanvang geopend. Laatste toegang is 16.00 uur.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.