Bricks 4 Alpe d’HuZes | LEGO beurs

Bricks 4 Alpe d’HuZes is een LEGO beurs voor het goede doel. Je vindt hier LEGO in alle vormen en maten. Je kunt op deze beurs terecht voor nieuwe sets, maar ook voor die ‘oude’ set uit jouw jeugd, of voor de onderdelen die je mist om iets nieuws te maken. Veel standhouders zijn bekenden in de LEGO-wereld en kunnen je advies geven en aan de meest uiteenlopende onderdelen helpen. Voor de kinderen is er ook een grote speelhoek.

Advertentie

 

 

Bricks 4 Alpe d’HuZes: Een LEGO beurs voor het goede doel

Deze beurs wordt georganiseerd door de stichting Bricks 4 Alpe d’HuZes. Deze stichting ondersteund het onderzoek naar kanker. De opbrengst van de organisatie van deze beurs komt volledig ten goede van dit onderzoek.

 

 

Draag jij ook je steentje bij?

Lees hieronder het verhaal van Liduina Verbeek.

Sport en LEGO

Ik ben 26 jaar en woonachtig in Nieuwegein. Sinds ik 4 jaar oud was ben ik met passie bezig met sport waarbij ik vrijwel alle sporten heb beoefend. Na verloop van tijd heb ik er uiteindelijk voor gekozen om mij volledig te richten op shorttrack schaatsen. Hier heb ik helaas voortijdig een punt achter moeten zetten in verband met een hardnekkige rugblessure.

Tijdens deze blessure heb ik gekozen om me te verdiepen in LEGO en ben ik circa 3 jaar geleden echt getroffen door het LEGO virus. Begonnen bij Harry Potter LEGO en langzaam mijn horizon verbreed naar Disney, Elves, Expert en Minifigures.

Kanker

Tijdens deze periode is mijn moeder helaas gediagnosticeerd met kanker. De impact die dit op mijn familie heeft gehad heeft mij doen besluiten om mijn steentje bij te dragen. Persoonlijk wilde ik meer doen dan alleen een donatie voor onderzoek en met mijn passie voor fietsen heb ik besloten om aan de Alpe d’HuZes mee te doen. Na dit thuis voorgesteld te hebben, hebben mijn broer en vader hun steun uitgesproken door zich ook op te geven voor dit doel.

Na een bijeenkomst bijgewoond te hebben van de Alpe d’HuZes was ik vastbesloten om zoveel mogelijk geld voor kankeronderzoek op te halen. Hierdoor schoot mij het idee te binnen om mijn passie voor LEGO in te zetten voor dit doel. Uiteindelijk ben ik het een en ander gaan bekijken en heb ik na overleg met mede LEGO fans besloten om een LEGO beurs te houden.

Ik wil graag iedereen oproepen die dezelfde passie voor LEGO heeft, mij en al vele anderen voor U te steunen om dit project tot een groot succes te maken. De hierboven genoemde beurs zal plaatsvinden op 21 & 22 April 2018 bij de EXPO te Houten. De EXPO Houten bevind zich op Meidoornkade 24. Komt u ook?

Tot ziens op 21 & 22 April!

 

Poster Bricks 4 Alpe d'HuZes LEGO beurs voor het goede doel

 

Waar en wanneer is de beurs?

De Bricks 4 Alpe d’HuZes beurs wordt gehouden op 21 en 22 april 2018. Beide dagen staan de deuren van 10:00 tot 17:00 uur voor je open. De toegangsprijs is € 6,– per persoon. De locatie is: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE HOUTEN.

 

 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.