Bricks and more 2019 | LEGO Beurs België

Ook in ons buurland worden geweldige LEGO beurzen georganiseerd. Bricks and more, zoals ze zelf al zeggen ‘de gezelligste expo van het jaar’.

Advertentie

Bricks and more

Bricks and more

Op zaterdag 9 en zondag 10 november wordt de Thomas More Campus in Geel omgebouwd tot LEGO expo. Op ruim 2500m² vind je tijdens deze twee dagen verschillende MOC’s en LEGO verzamelingen, er wordt diverse LEGO verkocht, er zijn bouwhoeken voor de kinderen en er wordt gezorgd voor diverse versnaperingen.

Natuurlijk zijn er ook leuke prijzen te winnen, onder andere met een tombola. En er is een speurtocht voor de kinderen. Kortom, genoeg leuks voor een daagje uit met het hele gezin!

The Belgian Garrison of the 501st Legion

Ook komen The Belgian Garrison of the 501st Legion langs. Dit is een groep Star Wars fans, die diverse kostuums van het Galactische rijk maken en dragen.

Een weekendje weg

Bricks and more is een goede reden voor een heerlijk weekendje weg. De organisatie heeft tips op de website staan voor diverse bezienswaardigheden in Geel zelf en de omgeving, maar ze hebben ook een leuke overnachtingsplek. Bij B&B de Worthoeve kun je luxe overnachten, en als je onder de vermelding ‘Bricks and more’ boekt voor het weekend van 10 en 11 november, krijg je een leuke attentie.

Praktische informatie

De Thomas More Campus ligt aan de Kleinhoefstraat 4 in Geel. Op zaterdag 9 november is de expo te bezoeken van 14.00-20.00 (deuren open tot 19.00). Op zondag ben je welkom van 10.00-1700.

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.