Bricks Challenge | Bibliotheek Den Haag

Vanaf zaterdag 11 mei tot en met zaterdag 15 juni wordt in de bibliotheek Den Haag de Bricks Challenge georganiseerd. Spelenderwijs kennismaken met wetenschap en techniek in zes lessen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Advertentie

Bricks Challenge

Bricks Challenge

 

Eerst wordt er een korte uitleg gegeven over verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan versnellingen, de wetten van Newton en centrifugale krachten. Daarna kunnen kinderen aan de slag met LEGO uit de Young Engineers kit. Deze is speciaal hiervoor ontwikkeld. Na afloop van de les mogen de ouders meekijken naar de resultaten.

Meer informatie

De Bricks Challenge is voor kinderen van 6 (uit groep 3) tot en met 12 jaar. De lessen zijn op zaterdag 11 mei, 18 mei, 25 mei, 1 juni, 8 juni en 15 juni van 13:30 – 14.45 uur óf  van 15.15 – 16.30 uur in de bibliotheek Den Haag. Meer informatie en aanmelden kan via denhaagnoordwest.youngeng.nl/bibliotheekdenhaag/

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.