Chinees nieuwjaar | Het jaar van de Rat

Op zaterdag 25 januari begint het Chinees nieuwjaar. Volgens de chineese kalender is dit het jaar Huangdi 4717, het jaar van de Rat. Traditioneel wordt dit groots gevierd met draken- en leeuwendansen. LEGO heeft dit jaar 2 nieuwe sets uitgebracht in het teken van dit nieuwe jaar.

Advertentie

Leeuwendans | 80104

Chinees nieuwjaar

De set bestaat uit 882 onderdelen en er zitten 8 minifiguren bij.

Tempelmarkt voor chinees nieuwjaar | 80105

Chinees nieuwjaar

De set bestaat uit 1664 onderdelen en er zitten 14 minifiguren bij, waaronder een baby in wandelwagen.

Gratis cadeau

Bij besteding vanaf €80 krijg je het symbool van het jaar 2020, de rat. Deze kun je zelf bouwen. Hij heeft een gegraveerde geldenvelop met goudkleurige print en staat op een mooi voetstuk. De rat zit in een hersluitbare cadeaudoos.

 

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.