De leukste LEGO moederdag cadeau’s

Het is weer bijna moederdag. De tweede zondag van de maand mei is het feest voor de moeders. Heb je nog geen cadeautje gevonden? Kijk dan snel verder, wij zetten de leukste LEGO moederdag cadeau’s op een rijtje! Daar wordt elke mama blij van 😉

Advertentie

Fotolijstje

LEGO Moederdag fotolijst

Een fotolijstje is altijd goed. Met een leuke foto erin maak je moeders blij.

Opbergbox

LEGO Moederdag

Wie kent de bekende leus niet: ‘ruim je speelgoed nou eens op!’. En dat geldt vooral voor LEGO, want wat doet dat zeer als je op zo’n steentje trapt. Daarom kunnen deze opbergboxen natuurlijk niet ontbreken. Een stijlvolle en speelse manier om de LEGO op te ruimen. Ideaal voor moeder, in haar favoriete kleur!

Moedereend met kleintjes

LEGO Moederdag moedereend

LEGO heeft regelmatig gratis bouwinstructies. Deze moedereend met kleintjes is zo aandoenlijk en leuk om te maken. Download snel de instructies en veel bouwplezier!

Stad van de liefde

LEGO Moederdag Eiffeltoren

Je moeder laten zien hoeveel je van haar houdt kan natuurlijk heel goed door haar mee te nemen naar de stad van de liefde, Parijs. Is dat boven je budget? In de LEGO Architecture serie is een mini model van de Eiffeltoren. Of wat dacht je van romantisch Venetie?

 

 

Wij wensen iedereen een fijne moederdag!

 

Deze post over LEGO moederdag cadeau’s bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.