De leukste oranje LEGO voor Koningsdag

27 april is het weer zover, Koningsdag! Wij zetten de leukste oranje LEGO op een rijtje

Advertentie

LEGO Classic Oranje | 10709

Oranje LEGO

De LEGO Classic dozen zijn ideale cadeautjes. Ze zijn er in diverse kleuren, maar wij zetten natuurlijk de oranje in het zonnetje. Er zitten een aantal basis steentjes in de doos, maar ook bijzondere elementen. Inclusief inspiratieboekje.

LEGO Technic Porsche 911 GT3 RS | 42056

Oranje LEGO

Wow, je eigen oranje versie van de beroemde Porsche 911 GT3 RS! Prachtig gestroomlijnd, realistische extra’s, ongelooflijke details zoals werkende versnellingen. Wij zijn fan!

Nimuno Loops tape

Oranje LEGO

Al vaker hebben we geschreven over deze dubbelzijdige tape voor je LEGO. Want hoe leuk is het dat je op elk oppervlak kunt bouwen, zelfs op zijn kop! De tape is gemakkelijk te verwijderen en daardoor her te gebruiken en op simpel op maat te knippen.

Elementensplitser

Oranje LEGO

Deze mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje van oranje LEGO. De elementensplitser. Hiermee kun je zonder beschadigingen je LEGO steentjes van elkaar halen.

Opbergbox 

Oranje LEGO

Al die oranje steentjes wil je natuurlijk opbergen in een bijpassende opbergbox. Dat kan er maar eentje zijn natuurlijk 😉 Deze opbergboxen zijn ideaal, ze zijn er in diverse kleuren en formaten, zijn stapelbaar en stevig.

 

 

Deze post over oranje LEGO bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.