De vijf leukste LEGO wekkers

De zomertijd komt er weer aan, vanavond is het zover. De klok gaat weer een vooruit. Om te zorgen dat je niet een uur te laat opstaat, zetten wij de vijf leukste LEGO wekkers op een rijtje. Welke LEGO wekker vindt jij het leukste?

Advertentie

LEGO Reuzenwekker

LEGO wekker

Deze wekker ziet eruit als een reuze LEGO blokje, in de kleuren blauw, geel en rood.

LEGO Brandweermanwekker

LEGO wekker brandweerman

Deze wekker is ideaal voor kinderen, er is achtergrondverlichting waardoor je de tijd ’s nachts kunt aflezen en door op het hoofd van de brandweer te drukken gaat deze aan. Ook kunnen de armen en benen bewegen.

LEGO Batgirl wekker

LEGO wekker batgirl

Een stoere wekker van LEGO Batgirl. Voor elke stoere dame.

LEGO Star Wars Storm Trooper

LEGO wekker Star Wars

De populaire Star Wars figuren mogen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje met wekkers. Wij kiezen voor deze Storm Trooper.

LEGO Ninjago Lloyd

LEGO wekker ninjago

Deze unieke LEGO wekker is van Ninjago karakter Lloyd. Daar maak je elke Ninjago fan blij!

Welke wekker zet jij op je nachtkastje? Laat het ons weten in de reacties hieronder

 

 

Deze post over de LEGO wekker bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.