Disney Pixar Incredibles 2 | nieuwe LEGO Juniors sets

Hoera, het tweede deel van de bekende Disney Pixar film Incredibles komt eraan! Een heerlijke parodie op bekende superheldenfilms. Van deze tweede film komen er ook een aantal LEGO junior sets uit!

Advertentie

Let op: deze blog kan spoilers bevatten voor de film!

 

Underminer’s Bank Heist | 10760

Incredibles 2

Een echte bankkluis met kluisdeur, een speciale tunnelgraver met draaiende boren en losse straataccessoires. Inclusief drie minifiguren. Super om een scene uit de Incredibles 2 na te spelen.

The Great Home Escape | 10761

Incredibles 2

Een stukje huiskamer met geheim bedieningspaneel, waarmee je de haard kunt bewegen. Een zwembad, loungestoel met katapultfunctie, een stoere auto, drie minifiguren en een baby Incredible <3.

LEGO Junior

De LEGO Junior sets zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar. De handleidingen zijn eenvoudiger en de sets zijn vaak opbouwd uit minder steentjes. De sets van LEGO Junior Incredibles 2 zullen naar verwachting halverwege mei worden uitgebracht.

 

 

Volg Veel Bouwplezier ook op FacebookPinterestYouTube of Instagram.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.