DUPLO sets 2017 | Mijn eerste …

In 2017 zijn er een groot aantal ‘mijn eerste … ‘ sets uitgebracht van DUPLO. Deze sets zijn voor de allerkleinsten vanaf 1,5 tot en met 5 jaar. De sets zijn ideale sets om je DUPLO verzameling mee te beginnen of uit te breiden. Ze bevatten de bekende DUPLO stenen met leuke extra’s.

Advertentie

Al deze sets zijn eenvoudig te bouwen. Hiermee wordt de fijne motoriek gestimuleerd. Door de stenen op verschillende manier te combineren zet je de fantasie van je kind aan het werk. De volgende sets zijn dit jaar uitgekomen.

Mijn eerste draaimolen | 10845

 

DUPLO my first carousel

Als de bovenkant van deze vrolijke draaimolen wordt rondgedraaid gaan de stoeltjes draaien. Deze staan op speciale stevige grote tandwielen. De set wordt geleverd met drie verschillende figuren en een aantal stenen met opdruk.

Koop bij bol.com

 

Mijn eerste nummer trein | 10847

 

DUPLO my first number train

 

Met de DUPLO getallen trein maakt je kleintje kennis met de cijfers van 0 tot en met 9. De trein bestaat uit een locomotief en drie wagonnetjes, waarop de cijfers gebouwd kunnen worden. Ook zitten er twee figuren en een kat bij.

Koop bij bol.com

Mijn eerste bouwstenen | 10848

 

DUPLO my first building blocks

 

Deze set bevat 80 vrolijk gekleurde stenen in diverse vormen, maten en ook diverse dubbelzijdig bedrukte elementen. Met de bijgevoegde propeller kun je zelf aan de slag om bijvoorbeeld een helicopter of vliegtuig te bouwen. Inclusief voorbeeldkaartjes met ideeën.

Koop bij bol.com

Mijn eerste vliegtuig | 10849

 

DUPLO my first plane

 

Het vliegtuig kan worden omgebouwd tot boot en helicopter.

Koop bij bol.com

Mijn eerste taartjes | 10850

 

DUPLO my first birthday cake

 

Ontzettend leuke set voor een eerste verjaardag of andere feestelijkheid. Met deze set van 8 blokjes kun je verschillende taartjes in elkaar zetten.

Koop bij bol.com

Mijn eerste bus | 10851

 

DUPLO my first bus

 

Met deze bus kun je uren rondrijden en steeds weer opnieuw opbouwen.

Koop bij bol.com

Mijn eerste vogel | 10852

 

DUPLO my first bird

 

Met deze zeven delige set kun je verschillende veelkleurige vogels bouwen.

Koop bij bol.com

Mijn eerste vis | 30323

 

DUPLO my first fish

 

Mijn eerste vis bestaat uit 7 blokjes, waarmee je verschillende vissen kunt bouwen. Deze set is verkrijgbaar als polybag.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.