Festijn met Bouwstenen op Modelbouwbeurs Goes

Op zaterdag 23 en zondag 24 februari is dé vakbeurs voor de modelbouwer. En het leuke van deze beurs is het onderdeel Festijn met Bouwstenen!

Advertentie

Festijn met Bouwstenen

Festijn met bouwstenen

 

Voor de twaalfde keer wordt het Festijn met Bouwstenen georganiseerd door de Nederlandse LEGO® club Vereniging De Bouwsteen. Tijdens deze dagen is er van alles te zien en te beleven voor jong en oud. Voor de bouwers is er een gigantische bouwhoek en natuurlijk bouwwedstrijden. Voor de verzamelaars zijn er diverse sets en losse onderdelen te koop, van vroeger en nu.

Bouw je wereld

Festijn met Bouwstenen is onderdeel van de modelbouwbeurs Bouw je Wereld. Op deze beurs is er zowel voor hobbyisten als voor professionals genoeg te zien en te koop. Het thema van 2019 is Vrachtwagens. Er zullen vele vrachtwagen modellen te zien zijn. Daarnaast is zijn er diverse modelspoorbanen, radiografisch bestuurbare trucks, modelboten, vliegtuigen, meccano en nog veel meer.

Meer informatie

De beide evenementen vinden plaats in de Zeelandhallen te Goes. Met één kaartje kun je zowel het modelbouw als het LEGO gedeelte bezoeken. Kaartjes kosten €5 voor kinderen vanaf 3 jaar tot 12 jaar . Vanaf 13 jaar betaal je €11. Tickets zijn online verkrijgbaar. Parkeren bij de Zeelandhallen is €5.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.