Gratis Valentijnskaarten LEGO | 2 Unieke printables

Komende woensdag is het Valentijnsdag. De dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven. Met bloemen, cadeautjes of kaarten. Veel Bouwplezier maakte unieke ansichtkaarten die je gratis kunt downloaden en gratis versturen!

Advertentie

Valentijnskaarten LEGO Gratis te downloaden bij VeelBouwplezier!

Deze zelf ontworpen ansichtkaarten zijn allebei uniek! Je kunt ze gratis downloaden, printen en als je het leuk vindt inkleuren. Met de actie van PostNL kun je ze ook nog gratis versturen.

 

 

Valentijnskaarten LEGO Printable Ik bouw op jou

Valentijnskaarten LEGO Printable Love

 

 

Download

 

Je verstuurt je kaart nu gratis met een echte kus. Plaats een kus op de plek van de postzegel. Op de unieke kaarten van Veel Bouwplezier is deze plek al aangegeven met een zoen. Schrijf het adres op en doe de kaart op dinsdag 13 februari voor 17.00 uur op de bus. Let op; het adres mag alleen in Nederland zijn.

Deel je liefde

Deel je ansichtkaart op social media onder #veelbouwplezier #nietplakkenmaarsmakken.

 

Regelmatig komen er op Veel Bouwplezier! leuke gratis downloads en diy’s voorbij. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.