Grootste LEGO dino | Jurassic Park T-Rex Rampage

Alweer 26 jaar geleden was de eerste Jurassic Park film in de bioscoop. En de daaropvolgende jaren verschenen er nog vier films. Al eerder waren er sets van Jurassic Park, maar dit maal is het wel een hele bijzondere. Deze T-Rex Rampage bevat namelijk de grootste LEGO dino in een set ooit!

Advertentie

Jurassic Park T-Rex Rampage | 75936

Grootste LEGO dino doos

De set is gebaseerd op de eerste film. Naast de T-Rex bevat de set ook nog zes minifiguren. Dit zijn Dennis Nedry, John Hammond, Ian Malcolm, Alan Grant, Ray Arnold en Ellie Sattler. De iconische toegangspoort tot Jurassic Park kon dan ook niet ontbreken. Deze poort is 42cm hoog en 48cm breed en door een speciaal mechanise worden allebei de deuren in de poort tegelijkertijd geopend.

De set bestaat uit 3.120 LEGO steentjes en is verkrijgbaar vanaf 1 juli. Ben je LEGO VIP kun je de set vanaf 19 juni al bestellen.

Grootste LEGO dino

Grootste LEGO dino

De gigantische Tyrannosaurs Rex is meer dan 20cm hoog en bijna 70cm lang. De kaken, kop, poten en staart zijn beweegbaar.

 

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.