Grootste LEGO model ooit | LEGO Star Wars Millennium Falcon

LEGO was al een paar weken bezig met diverse onthullingen over het nieuwste model in de LEGO familie. En vandaag is deze dan eindelijk onthuld; de Star Wars Millennium Falcon LEGO 75192. Het grootste model ooit, met meer dan 7.500 steentjes!

Advertentie

Star Wars Millennium Falcon LEGO 75192

LEGO Star Wars 75192

Al eerder heeft LEGO de Millennium Falcon in steentjes gemaakt. Maar nu hebben ze zichzelf wederom overtroffen. Dit is het grootste en meest gedetailleerde model van de Millennium Falcon ooit! Met allerlei details, zoals laserkanonnen, landingspoten en een cockpit met afneembare kap. Ook divere rompplaten zijn individueel te verwijderen, waaronder dan zeer gedetaileerde ruimtes en wapens te vinden zijn. En natuurlijk zitten er vier minifiguren bij, namelijk Han, prinses Leia, Chewbacca en C-3PO.

 

Leuk voor groot en klein!

Prijs en beschikbaarheid

De set is voor VIP leden vanaf 14 september te bestellen via de LEGO-winkel. Vanaf 1 oktober is deze verkrijgbaar voor iedereen. De set kost € 849,00.

 

Wij wensen je alvast veel bouwplezier!

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.