Grote Piramide van Gizeh | LEGO Architecture 21058

De piramiden van Gizeh behoren tot de oudste bouwwerken van de wereld. De grote piramide, ook wel bekend als de piramide van Cheops, is nu toegevoegd aan de collectie van LEGO Architecture!

Advertentie

Grote piramide van Gizeh | 21058

Grote piramide

Bij deze nieuwe set van LEGO Architecture kun je een deel van de Grote piramide bouwen, inclusief diverse tunnels en kamers. Het buitenste deel van de piramide kun je eraf halen, waarbij je in de piramide kunt kijken. Zo kun je ook zien hoe de piramide tijdens de oudheid gebouwd is. Naast de grote piramide zijn er ook twee kleinere piramides, een obelisk, twee dodentempels, een stukje van de Nijl met felouka’s en een rij sfinxen.

Grote piramide achterkant doos

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.