Harry Potter Brickheadz

Er komen weer nieuwe Brickheadz! Het zijn een aantal bekende karakters uit de bekende Harry Potter serie, namelijk Harry, Ron, Hermelien, Perkamentus en Hedwig. Bekijk de Harry Potter Brickheadz hieronder!

Advertentie

Harry Potter en Hedwig

Harry Potter Brickheadz

Harry Potter met zijn opvallende litteken en bril, in de herkenbare outfit van Griffoendor. En natuurlijk kan Hedwig niet ontbreken! Harry en Hedwig zijn samen 180 steentjes.

Hermelien

Harry Potter Brickheadz 41616

Ook Hermelien Griffel, met haar studieboek onder de arm, is als Brickheadz gebouwd. Ze bestaat uit 127 steentjes.

Ron en Perkamentus

Harry Potter Brickheadz 41621

Albus Perkamentus en Ron Wemel zitten samen in een set. Vooral Perkamentus is sprekend, met zijn grote witte baard, toverstok en lange gewaad. Ron en Perkamentus zijn samen 245 steentjes.

Vanaf wanneer zijn deze sets te koop?

Deze sets worden verwacht op 1 juli 2018

 

Deze pagina over Harry Potter Brickheadz bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.