Harry Potter Diagon Alley in microscale

Er komt weer een nieuwe set aan in de Harry Potter serie. Dit keer een microscale van de bekende Diagon Alley, in het Nederlands bekend als de wegisweg.

Advertentie

Diagon Alley | 40289

Diagon Alley

In deze microscale set zie je de bekende wegisweg van Harry Potter, inclusief mr. Olivander, de toverstokkenmaker. Diagon Alley is de tovenaarswinkelstraat. Hier kun je alles kopen wat een tovenaar nodig heeft, zoals uilen, bezems, ketels en schoolbenodigheden. En natuurlijk toverstokken. De weg kan bereikt worden via de kroeg De Lekke Ketel. Natuurlijk kunnen alleen tovernaars er komen, voor dreuzels is de kroeg onzichtbaar.

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.