Harry Potter Zweinstein Monument

Geweldige speelset voor elke Harry Potter fan, deze sets. Elk Harry Potter Zweinstein Monument bevat een draagbaar klaslokaal met verschillende meubels en accesoires passend bij de les. Alle boeken hebben een omslag in eigen kleur en uniek motief.

Advertentie

Transfiguratieles | 76382

Harry Potter Zweinstein Monument Transfiguratieles

Verander van gedaante met Ron en Hermelien tijdens de transfiguratielessen van professor Anderling.

Toverdrankenles | 76383

Harry Potter Zweinstein Monument Toverdrankenles

Professor Sneep, Draco en Simon verkennen de geheime kamer tijdens de toverdrankenles.

Herbologieles | 76384

Harry Potter Zweinstein Monument Herbologieles

In de kas bij professor Stronk leer je alles over de magische planten. Carlo Kannewasser en Marcel Lubbermans rommelen in het pompoenveldje met het tuingereedschap. Maar pas op voor de monsterlijke Mandragora!

Toverspreukenles | 76385

Harry Potter Zweinstein Monument Toverspreukenles

Professor Bannings Toverspreukenlokaal, waar je samen met Harry Potter en Cho Chang de les spreuken en bezweringen kunt volgen.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Deze post over Harry Potter Zweinstein Monument bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.