Wedstrijd winnend model nu echte LEGO Friends set | Heartlake City Playground

LEGO Friends bestaat alweer 5 jaar! Vijf jaar met Andrea, Emma, Mia, Olivia en Stephanie. Ter ere van dit jubileum organiseerde LEGO begin van dit jaar een wedstrijd om zelf een Friends set te verzinnen. En nu zijn de eerste afbeeldingen van deze nieuwe set beschikbaar!

Advertentie

 

Heartlake City Playground | 41325

LEGO Friends heartlake city playground doos

Sienna, een achtjarig meisje uit London, verzon deze leuke speeltuin. Inclusief klimrek, schommel, draaimolen, klimwand met glijbaan en bankje waar de moeders hun spelende kinderen in de gaten kunnen houden. LEGO heeft het idee van Sienna uitgewerkt in een heuse LEGO Friends set. Bij deze set zitten twee minifguren, namelijk Mia en een minifiguur van Sienna zelf, en haar hondje Pippa. Pippa is vernoemd naar de oma van Sienna.

Friends 41325 Heartlake city playground
Oorspronkelijke inzending van Sienna

Prijs en beschikbaarheid

 

De set is verkrijgbaar vanaf 1 september. De precieze prijs is nog niet bekend op moment van schrijven.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.