Houten LEGO minifiguur | LEGO Originals

Met deze houten LEGO minifiguur van LEGO Originals kun je je creativiteit de vrije loop laten. Bouwen, kleuren, verven, creëren, je kunt er van alles mee!

Advertentie

Houten LEGO minifiguur | 853967

LEGO Houten minifiguur

Vandaag heeft LEGO deze toffe houten minifiguur aangekondigd. Deze figuur is ongeveer 20 cm lang, 11 cm breed en 9 cm diep. De figuur is handgemaakt van FSC-gecertificeerd eikenhout. De handen zijn van plastic.

In 1959 werd het laatste houten gecombineerd met plastic speelgoed gemaakt door LEGO. Dit was de 1130 Bedford brandweerwagen.

Een aantal LEGO ontwerpers hebben een model mogen personaliseren. Nieuwsgierig? Ze zijn de komende tijd te zien in de LEGO Originals Pop-up store en Gallery in Covent Garden te Londen.

LEGO Originals

LEGO Originals

De houten minifiguur is de start van een nieuw LEGO thema, namelijk LEGO Originals. Deze serie zal bestaan uit diverse houten verzamelobjecten.

Verkrijgbaarheid

Vanaf 8 november is de minifiguur wereldwijd verkrijgbaar. Van 3 tot en met 7 november is het voor VIP leden al bestelbaar in de LEGO Store. De minifiguur wordt geleverd in een exclusieve geschenkdoos. Er zit een boekje bij met diverse ideeën om het model te personaliseren. Plus instructies om 5 items te bouwen met de meegeleverde LEGO stenen.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.