Met korting naar Doe’s gek 2018 | IJsselhallen Zwolle vol LEGO

Al eerder schreven we over Doe’s gek 2018! Inmiddels is er meer bekend over dit toffe evenement!

Advertentie

Diverse themawerelden, waaronder LEGO en meer!

De leukste themawereld is natuurlijk die van LEGO 😉 5.000 m2 vol LEGO! Bouwwerken, losse steentjes, wedstrijden en lekker zelf bouwen. Alles kan! Maar naast zoveel LEGO is er nog veel meer te vinden op Doe’s gek 2018. Zo zijn er diverse meet-en-greets met YouTube sterren, bekende vloggers en musically artiesten. Er worden workshops gegeven, er is een gamehal, een hindernisbaan, ruim 30 springkussens en nog veel meer!

Telekids Musicalschool

Tijdens deze nieuwe editie zal ook de Telekids Musicalschool aanwezig zijn! Daar kun je allerlei toffe workshops volgen en voorstellingen kijken die te maken hebben met dansen, zingen en acteren! Het doel van de Telekids Musicalschool is het bieden van een veilige plek waar kinderen kunnen ontdekken, ontwikkelen, inspiratie opdoen en plezier hebben! De Telekids Musicalschool is een samenwerking van Stichting Kom Maar Op en RTL.

Met korting naar Doe’s gek 2018

Doe's gek

Dit evenement vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle tijdens de herfstvakantie van 25 tot en met 28 oktober 2018. Aan de kassa kosten de kaartjes €14,50. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Online zijn kaarten €12,50. Als ANWB lid krijg je korting, via www.anwb.nl/landvananwb kun je kaartjes met korting bestellen voor €11,-!

De kaartverkoop start vanaf september 2018.

 

 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.