Le Petit Prince door Antoine de Saint-Exupéry in LEGO

Waarschijnlijk wel bekend bij iedereen die Frans heeft gehad op de middelbare school, Le Petit Prince van Antoine de Saint-Exupéry. Een poëtisch verhaal, wat minstens zo bekend is geworden door zijn mooie illustraties, overigens ook gemaakt door de schrijver. Naast diverse vertalingen en verfilmingen is er nu Le Petit Prince in LEGO.

Advertentie

Le Petit Prince in LEGO

Het favoriete boek van fotografe Kiki Fernades is Le Petit Prince. Vandaar dat ze dit boek heeft gekozen om de delen waar ze het meest van houdt na te maken met LEGO. En deze te fotograferen voor de afscheidsceremonie.

Le Petit Prince in LEGO

Le Petit Prince in LEGO

Le Petit Prince in LEGO

Le Petit Prince in LEGO

De expositie zal in het najaar van 2018 te zien zijn in de Belo Horizonte school in Brazilië, onder de naam “It is only with the heart that one can see rightly, what is essential is invisible to the eye”. 

Het is alleen met het hart dat je goed kunt zien, wat essentieel is, onzichtbaar voor het oog

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.