Leer alles over LEGO Mindstorms

LEGO Mindstorms is programmeerbare LEGO. Een toffe uitbreiding op de basis LEGO steentjes. Op 31 maart organiseert de BRICKshop Gorinchem een middag vol demonstraties!

Advertentie

LEGO Mindstorms

LEGO Mindstorms

De basis van de Mindstorms LEGO is een centrale besturingsmodule. Hiermee kunnen zelfgebouwde LEGO creaties worden uitgerust met diverse sensoren en elektromotoren. Deze kunnen onder andere tast, licht, rotatie, volume en temperatuur waarnemen. Met diverse programmeertalen kun je de software van Mindstorms programmeren en zo zelf werkende LEGO creaties maken. Met de bijgeleverde afstandsbediening, kun je je zelfgebouwde robot voorgeprogrammeerde missies laten uitvoeren. Of je robot bedienen via je smartphone of tablet, door middel van een gratis app. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ik wil meer weten!

De BRICKshop Gorinchem organiseert regelmatig demonstraties met LEGO Mindstorms EV3. Je kunt vragen stellen en natuurlijk ook zelf de producten uitproberen. Er zullen diverse modellen aanwezig zijn, waaronder de LEGO Mindstorms EV3 en EV3 educatieve basisset. Deze is combinatie met de educatieve uitbreidingsset.

EV3-20180331 480px

Kun je niet op zaterdag 31 maart? Op zaterdag 14 april is er weer een demonstratie gepland!

Regelmatig worden er leuke LEGO evenementen georganiseerd. Hou Veel Bouwplezier in de gaten en blijf op de hoogte!

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.