Legend of Isla Nublar | LEGO Jurassic World

Er komen een aantal nieuwe sets, gebaseerd op Legend of Isla Nublar. Dit is een nieuwe animatie serie van 13 afleveringen, die later dit jaar op televisie te zien zal zijn.

Advertentie

Legend of Isla Nublar

Legend of Isla Nublar

De serie speelt zich af in 2012. Dit is drie jaar voor de gebeurtenissen in de Jurassic World film. Gedragstherapeut Owen Grady en de assistent-manager Claire Dearing werken samen om weggelopen dino’s te zoeken, uitbreiding van het park te regelen en alle toeristen tevreden te houden. Natuurlijk is er een mysterieuze saboteur, die op zoek is naar legendarische schat en die Jurassic World wil vernietigen.

Nieuwe sets bij de serie

LEGO Jurassic World Dilophosaurus Ontsnapt | 75934

75934

 

Met een drone kan Owen bij zijn dino’s kijken. Een jonge Dilophosaurus ontsnapt en wil Hudson Harper pakken, een jonge dino-fan. Vuur de nettenschieter af en vang die dino!

Koop bij bol.com

LEGO Jurassic World Confrontatie met Baryonyx: de Schattenjacht | 75935

75935

Volgens de legende is er een schat verborgen op de Isla Nublar. Danny en Sinjin hebben een schatkaart gevonden, maar een Baryonyx dino zit achter ze aan. Own en Claire moeten met de buggy op stap om de slechteriken te vangen!

Koop bij bol.com

LEGO Jurassic World Triceratopschaos | 75937

75937

 

Pas op, er is een stroomstoring gewest en een Triceratops is ontsnapt! Leidt de machtige dino af met een wortel en redt de toerist.

Koop bij bol.com

LEGO Jurassic World T. Rex vs. Dinomecha Gevecht | 75938

75938

Danny zwerft door de jungle in zijn enorme dino-pak. Hij wil de verborgen schat in de vulkaan stelen. Maar eerst moet hij de T-rex verslaan. Spring in de boot met Owen, Claire en hun vrienden, schiet de noppenschieter en verdoof de T-rex. Stop Danny voor hij er met de schat vandoor gaat!

Koop bij bol.com

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.