LEGO aanbiedingen December 2017

In deze dure maand is iedereen wel op zoek naar aanbiedingen. Daarom zetten wij LEGO aanbiedingen december voor jullie op een rij. Zo kan iedereen profiteren van de leukste aanbiedingen!

Advertentie

 

 

LEGO aanbiedingen december

 

LEGO aanbiedingen december

Intertoys

Bij Intertoys korting op diverse LEGO sets in het assortiment.

 

Bol.com

Bol.com heeft nu een speciale actie, waarbij je €10 korting kunt verdienen op LEGO. Dit gaat heel simpel, namelijk door het kijken van een paar korte filmpjes. Op basis van de leeftijd van je kind krijg je een aantal filmpjes te zien. Voor het kijken van een filmpje verdien je een sticker. En bij voldoende stickers krijg je €10 korting op LEGO naar keuze!

Kerstwinkel 2017

 

Wehkamp

Diverse LEGO sets nu met korting tot 50%

 

Fonq

Fonq.nl

Bart Smit

Bij Bart Smit krijg je momenteel 10% korting op alle LEGO en DUPLO.

LEGO december aanbiedingen Bart Smit

 

Toys ‘r us

10% korting op DUPLO bij Toys ‘r us!

LEGO december aanbiedingen ToysRus

 

De grote speelgoedwinkel

Kortingen tot wel 50% op je Sinterklaas cadeau's

 

Deze post over LEGO aanbiedingen december bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

Volg Veel Bouwplezier ook op FacebookPinterestYouTube of Instagram.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.