LEGO advent kalender 2018

De LEGO advent kalender 2018 zijn te koop. Het is nog wat vroeg misschien om al af te gaan tellen naar de kerst, maar wat zijn ze weer leuk! Ook dit jaar weer drie verschillende, namelijk LEGO Friends, LEGO City en LEGO Star Wars.

Advertentie

LEGO City adventkalender | 60201

LEGO advent kalender 2018 city

Een winters city landschap, met diverse minifiguren, waaronder zoals ieder jaar de kerstman. De etalage van de speelgoedwinkel bevat diverse leuke voertuigen in het miniatuur!

LEGO advent kalender 2018 – City

LEGO Friends aventkalender | 41353

LEGO advent kalender 2018 friends

De doos van de LEGO Friends adventkalender laat diverse leuke kleine LEGO bouwwerken om te kerstboom te versieren zien, zoals een kerstkrans, kerstklokken en diverse pakjes. We zijn benieuwd naar de rest!

LEGO advent kalender 2018 – Friends

LEGO Star Wars adventkalender | 75213

LEGO advent kalender 2018 star wars

Met 5 minifiguren en diverse minivoertuigen. Als je de doos openvouwt heb je een speelmat waarop je zelf spannende scènes kunt spelen. Met onder andere een Naboo Starfighter, een blasterkanon, een TIE Fighter, een Imperial Speeder Bike, Battle Droid, lichtzwaard en nog veel meer!

LEGO advent kalender 2018 – Star Wars

 

Met welke advent kalender ga jij aftellen naar de kerst? Wij kunnen nog niet kiezen…

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over de LEGO advent kalender 2018 bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.