LEGO advent kalender 2019 | Harry Potter en meer!

De LEGO advent kalender 2019, deze staat al op ons lijstje voor de sint 😉 Ook dit jaar zijn er weer verschillende, namelijk LEGO City en LEGO Star Wars. En extra is dit jaar de LEGO Harry Potter adventskalender!

Advertentie

Toeleven naar de kerstdagen met de LEGO advent kalender

Net als elk jaar zijn er weer de LEGO advent kalenders. Met een adventskalender leef je in de adventstijd toe naar kerstmist. Ze bevatten luikjes waarvan er elke dag 1 mag worden geopend. Hierachter zit een cadeautje of lekkernij. In het geval van de LEGO adventskalenders natuurlijk LEGO 😉 Je mag beginnen met openen op 1 december en het laatste (en over het algemeen grootste) luikje mag je openen op kerstavond.

City | 60235

LEGO City advent kalender 2019

 

Elke dag is het weer een verrassing wat voor LEGO je achter het deurtje vind en de LEGO City advent kalender verveeld nooit. Dit jaar bevat de kalender 7 minifiguren en diverse bouwwerken, waaronder een sneeuwscooter en een sneeuwpop. Tot aan de kerst elke dag Veel Bouwplezier!

Star Wars | 75245

LEGO adventskalender 2019

De Star Wars advent kalender bevat zelfs wel 13 miniverzamelobjecten, 6 minifiguren en 4 droid figuren. Op de uitvouwbare speelmat kun je al je Star Wars avonturen naspelen.

Harry Potter | 75964

LEGO adventskalender 2019 75964

Voor het eerst de Harry Potter editie van de advent kalender. Samen met onder andere Harry, Hermelien, Ron, Perkamentus en uil Hedwig en allerlei leuke kleine bouwwerken kun je toeleven naar de kerstdagen. Wat dacht je van een miniversie van de Zweinstein Express, een open haard met kerstversiering en een voetstuk met de afdelingsvaandels?

Friends | 41382

LEGO Friends advent kalender

De LEGO Friends advent kalender bevat een minifiguur van Mia, met hamster, 2 pinguïns en Zobo en Zobita. Daarnaast zitten er heel veel verschillende leuke kleine cadeautjes in.

 

 

 

 

 

Deze post over de LEGO advent kalender 2019 bevat affiliatie links. Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Dit artikel over de LEGO adventskalender 2019 wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste informatie en afbeeldingen. 

 

Sale juli 2019

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.