LEGO adventskalender 2020

Er komt nog een indian summer, maar het aftellen richting kerst gaat toch al beginnen. De eerste adventskalenders zijn er! Welke LEGO adventskalender koop jij dit jaar?

Advertentie

LEGO adventskalender 2020

Er zijn diverse adventskalenders om uit te kiezen. Elke kalender heeft 24 vakjes met achter elk vakje een verrassing. Ook bevat elke adventskalender een speelmat.

LEGO City

De adventskalender van LEGO City bevat diverse personages en miniaturen uit de tv-serie LEGO City Adventures. Zelfs Daisy Kaboom zit erbij!

LEGO Friends

LEGO adventskalender 2020

De LEGO Friends adventskalender is zelfs een klein verhaal op zichzelf, met in de hoofdrol Emma. Begin met het sturen van Emma’s verlanglijstje naar de kerstman. De elfjes gaan het speelgoed maken en daarna kan Emma ermee spelen in de sneeuw!

Star Wars

 

De Star Wars kalender bevat 6 LEGO figuren en 6 LEGO minifiguren, waaronder Darth Vader met een kersttrui. Als extra krijg je bij deze kalender een code om het spel Star Wars: The Skywalker Saga vrij te spelen.

Harry Potter

In de Harry Potter adventskalender zitten diverse herkenbare voorwerpen uit de bekende films. Ook bevat deze set 6 minifiguren, voor eindeloze avonturen en een sprankelend kerstfeest!

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.