LEGO Apps | LEGO TV – LEGO Filmpjes kijken

Tegenwoordig laat je je kinderen niet zo snel meer zonder toezicht op YouTube een paar filmpjes kijken. Met alle reclames tussendoor en de snelheid waarmee ze opeens video’s met geweld of anderszins kunnen gaan kijken. LEGO heeft een mooi alternatief gemaakt, namelijk een de LEGO TV app.

Advertentie

 

LEGO filmpjes in het Nederlands

Alle video’s van LEGO zijn netjes geordend onder de verschillende thema’s. Ook handig is dat veel van de filmpjes in het Nederlands zijn gesynchroniseerd. De app zelf is in het Engels, maar heel simpel en snel te bedienen. De kinderen hebben zo door hoe ze bij hun favoriete filmpjes komen.

 

LEGO TV App

 

Bekijken en downloaden

In het hoofdmenu zie je nieuwe filmpjes. Door verticaal te scrollen kun je door de verschillende thema’s bladeren. Als je een thema hebt gekozen, kom je bij alle filmpjes over bijvoorbeeld LEGO Friends of LEGO DUPLO.  

Ook kun je in het hoofdmenu onder ‘Downloadable movies’ alle filmpjes terugvinden die je kunt downloaden en daarna offline bekijken. Als je op vakantie gaat of een andere activiteit waar je graag je kinderen wilt vermaken zonder wifi is deze functie ideaal.

 

LEGO TV App

 

LEGO TV, download de app

Deze app is beschikbaar in de Appstore en Google Play en bevat geen in-app aankoopmogelijkheden.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.